OVER ONS – JE TOEKOMST MAAK JE NU!

Vanuit het in Bunnik gevestigde hoofdkantoor levert de Quoratio Groep collega’s aan allerlei soorten bedrijven in Nederland. Uitdagingen bij verschillende opdrachtgevers met de zekerheid van één werkgever: daar houden wij van!

Bij de Quoratio Groep werven en detacheren we betrokken collega’s binnen verschillende vakgebieden: Finance & Control, Healthcare, HR Process & Payroll, Pensioenen & IT en het Sociaal Domein. Bij de Quoratio Groep krijg jij de middelen in handen om het verschil te maken bij de opdrachtgever. Werkplezier staat bij ons centraal!

We vieren onze successen samen, we helpen elkaar waar nodig en delen kennis met elkaar. En niet te vergeten: ieder jaar staan er minstens 25 evenementen op de kalender waar je alle tijd krijgt om informeel met je collega’s in contact te komen! Zo kan je op zowel zakelijk als persoonlijk gebied jezelf blijven ontwikkelen.

JIJ ONTWIKKELT DOOR

Een functie kies je niet voor het leven. De wereld verandert, en wij veranderen daarin mee. Zo bieden wij trainees en consultants de keuze uit meer dan 80 opleidingen, zodat jij in jezelf kan blijven investeren. Wij kiezen voor een modulaire opbouw; het werken-leren traject waarbij je de opgedane kennis meteen in de praktijk kunt brengen.

Ons zelf samengestelde en ontwikkelde opleidingsaanbod biedt allerlei opleidingen die je op een zelfgekozen moment, passend bij jouw agenda en behoefte, kunt volgen. Nog niet uitgeleerd?  Via onze datacampus heb je toegang tot honderden extra trainingen waar jij je kennis verder mee kan uitbreiden!

DE GOUDEN COMBINATIE VAN TECHNISCHE KENNIS, SYSTEEMKENNIS EN SOFT SKILLS

Wij willen dat jouw kennis toepasbaar is binnen je vakgebied. Daarom passen wij ons opleidingsprogramma doorlopend aan, omdat het aanbod altijd dient aan te sluiten op de huidige vraag vanuit de markt.

Kennis, kunde en gedrag: daar zetten we bij de Quoratio Groep op in! Voordat een opdrachtgever de vraag aan ons stelt, hebben wij de eerste stap al gezet richting de oplossing en jij loopt al vooruit binnen je eigen vakgebied. Onze medewerkers weten wat ze willen, zijn ambitieus en gedreven, dus passen we ook ons aanbod daarop aan. Transparant, op maat en met meetbaar leerresultaten.

ONTDEK ONZE VAKGEBIEDEN